Надзвичайні події “Давала їй пиво, щоб не кричала” – жінка лікувала 1-річну доньку алкоголем



До Харківської лікарні №19 привезли 1-річну дівчинку із застудою, яку мати напувала пивом. Пояснила, давала дитині алкоголь, щоб та не кричала.

- джерело.

П’яне подружжя із дитиною помітили вночі на вулиці перехожі та викликали поліцію, розповіла волонтер Ляна Теремкова у Facebook.

“До 19 лікарні поступила маленька дівчинка. Забрали у 2 бухарів, які о першій ночі лазили з 1-річною донькою вулицями нашого міста і сміливо так чіплялися до громадян, доти, поки один із них не викликав поліцію. Дитина плакала на руках у так званого тата, а мама з гордістю розповідала про методи лікування застуди та зниження температури у доньки – пиво! Ось вона мама!!! “Я давала їй пиво, щоб вона не кричала…”, – написала волонтер.

Ляна Теремкова попросила небайдужих людей завезти маленькій Арині гостинців і просто провідати. За словами волонтера, стан у дівчинки неважкий.

3 дівчат – 6-річну, 5-річну та 5-місячну – забрали з берега моря на херсонському курорті правоохоронці. Діти жили в наметі. На сполох через дітей, які цілими днями перебувають у наметі на березі моря, поки батьки торгують персиками на ринку, забили відпочивальники. Вони повідомили, що діти просять їсти, без нагляду купаються у морі. З’ясувалося також, наймолодшій давали алкоголь, аби вона більше спала. Пляшку з-під горілки, з якої поїли дитину, знайшли правоохоронці, які прибули на місце пригоди.


Читайте також:


Залишити коментар: