“На злочин пішов із сокирою”: на Прикарпатті чоловік обікрав медзаклад



На Тисмениччинi полiцейські грyпи реагування патрyльної полiцiї оперативнo затримали злодiя, який обікрав лiкарську амбулаторiю.
Про крадiжку з лiкарської амбулаторiї, в с. Павлiвка, що на Тисмениччинi, до полiцiї повiдомила працiвниця закладy, повідомляє WestNews.

- джерело.

Поліцейські негайно прибули на місце виклику, оглянули територію. За декілька годин «за гарячими слідами» правоохоронці розшукали та затримали правопорушника. Затриманий – 49-річний мешканець району.

Зловмисник на злочин пішов із сокирою. Нею пошкодив металопластикові двері амбулаторії і проник в середину приміщення. Звідти викрав вино, яке медики після здачі крові дають пацієнтам. Зловмисник теж здавав кров і бачив, скільки пляшок є і де стоять. Тому спокусився на злочин.

Через вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням в житло, розпочато кримінальне провадження передбаченої ч. 3 ст. 185 ККУ. Затриманому мають оголосити про підозру у скоєнні злочину та обрати міру запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.


Читайте також:


Залишити коментар: