На Житомирщині знайшли тіло 19-річної студентки житомирського вузу



У селі Карвинівка Романівського району Житомирської області трагічно загинула 19-річна студентка.

- джерело.

Про це Житомир.info повідомили рідні дівчини.

«15 червня 2019 року нас покинула чудова молода людина – Анна Юріївна Сасіна. Нашій дівчинці було 19 років, вона навчалась в Житомирському агроекологічному університеті на 2 курсі, була старостою групи, мала повагу серед студентів та викладачів, займалась спортом та здобувала призові місця. Вона загинула з невідомих обставин, трагедія сталась в селі Карвинівка Романівського району Житомирської області, на річці Тетерів. Анічка була доброю, лагідною, хорошою та життєрадісною людиною, за нею сумують рідні, близькі, друзі, однокласники та одногрупники, вчителі», – розповіли рідні дівчини.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info повідомили, що, зі слів родичів, перед трагедією дівчина пішла купатися.

«15 червня, близько 4-ї ранку, до Романівського відділення поліції надійшло повідомлення, що цієї ночі, близько 3-ї години, у річці Тетерів поблизу села Карвинівка було виявлено тіло місцевої жительки, 2000 року народження. Тіло було направлене на проведення судово-медичної експертизи. Триває з’ясування всіх обставин. За попередньою інформацією, рідні повідомили, що дівчина пішла купатися», – поінформували у поліції.


Читайте також:


Залишити коментар: