На Запоріжжі шизофренік у припадку зарізав 9-річного сина



У Запорізькій області чоловік під час шизофренічного нападу зарізав дев’ятилітнього сина. Сталася трагедія в Мелітополі сьогодні вночі. Затримали місцевого жителя, котрий під час загострення шизофренії завдав смертельних ножових поранень неповнолітньому синові.

- джерело.

Хлопчику було 9 років. Після скоєного психічно хворий батько спробував вкоротити собі віку. Про подію повідомили у відділі комунікацій Головуправління НПУ у Запорізькій області, пише видання «Інформатор». За даними правоохоронних органів, у Мелітопольське відділення поліції надійшло повідомлення, що до місцевої лікарні з проникними ножовими ранами грудної клітки надійшла дитина 9 років. Попередньо поліцейські встановили, що о пів на другу ночі 16 жовтня у приватному будинку в Мелітополі в господаря стався напад шизофренії, він вхопив ножа і декілька разів ударив лезом по тулубу сплячого сина. Після чого завдав ножових ударів по тулубу і собі. Обох госпіталізували. Від отриманих тілесних ушкоджень хлопчик помер.

Горе-батька врятували, зараз він під охороною поліції перебуває у реанімації. Чоловіка затримали, порушене кримінальне провадження за ознаками п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років тюрми або й довічне ув’язнення.


Читайте також:


Залишити коментар: