На Закарпатті у наркозбувачів виявлено 2,5 кг наркотиків



Закарпатські правоохоронці припинили злочинну схему наркоторгівлі на території Ужгородщини. Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Пише - джерело.

Вчора, 22 червня, оперативно викрили 18-річного жителя Малого Березного — збувача заборонених речовин.

Його затримали в порядку статті 208 КПК України саме в час, коли він намагався вчергове продати заборонений товар. Наркотики та виручені за них гроші вилучено.

Працівники поліції встановили особи трьох подільників затриманого. Ними виявилися 37-річний родич зловмисника, ще один його 34-річний односелець та 44-річний мешканець сусіднього села Мирча.

Слідчі встановили, що ця група осіб займалася поширенням наркотичних речовин не лише серед жителів вказаних населених пунктів, але й на території всього Ужгородського району.

Поліцейські провели і ряд обшуків у помешканнях усіх зловмисників. У результаті — вилучено розфасований у численні zip-пакети канабіс, а також зброю та гроші, отримані злочинним шляхом. Крім того, правоохоронці виявили насадження та спеціально обладнані приміщення для вирощування марихуани. Загалом вилучено близько 2,5 кг наркотиків.

За даним фактом слідчі поліції Закарпаття проводять розслідування в рамках ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Один із групи наркоторговців — 44-річний мешканець села Мирча вже має судимість за аналогічну діяльність, крім того притягався до кримінальної відповідальності за розбій.


Читайте також:


Залишити коментар: