На Львівщині змії покусали жінку та дитину



У Львівській області за минулу добу, 22 червня, зафіксували декілька укусів змії. Мешканців регіону закликають бути обережними під час перебування на природі.

Пише - джерело.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Львівській області.

Зазначається, що 22 червня о 14:14 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що в Кам’янка-Бузьку центральну районну лікарню в стані середнього ступеня важкості поступила жінка, 1983 року народження, жителька с. Батятичі (Кам’янка-Бузька МТГ) Львівського району. Постраждала поступила до медичного закладу із діагнозом “укус змії правої кінцівки”.

Цього ж дня, о 19:30 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в Стрийську центральну районну лікарню, з діагнозом – укус змії, поступив хлопець, 2007 року народження, житель с. Розгірче (Стрийська МТГ) Стрийського району.

“Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області бути обережними та уважними, відправляючись у ліс чи на природу”, – закликали в ДСНС.

Як вберегти себе від укусу змії
Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть.
У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.
Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс.
Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить.


Читайте також:


Залишити коментар: