На Вінниччині вбито молоду жінку. Підозрюють її знайомих



В Хмільнику близько опівдня 14 квітня було знайдено труп жінки. Він перебував поруч з берегом Південного Бугу. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, констатувала, що смерть є насильницькою. Незабаром поліція затримала і підозрюваних. Двоє чоловіків разом із жертвою відпочивали, а потім сварка призвела до трагедії, повідомляє NaПарижі, пишуть “Вінницькі новини”.

- джерело.

Про прикрий інцидент у райцентрі у Facebook написав співробітник Хмільницького відділення поліції Олександр Рибак. За його словами, кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 115 КК України (навмисне вбивство). Підозрювані – місцеві мешканці 34 і 32 років. Разом із жінкою вони розпивали алкоголь. Потім виник конфлікт, який мав фатальні наслідки.

Як повідомили у відділі комунікації обласної поліції чоловіки зізнались, що напередодні вони разом з потерпілою розпивали спиртні напої. Під час застілля між одним з них та жінкою через алкоголь виник конфлікт, під час якого чоловік кілька разів вдарив свою чаркувальницю сокирою. Аби приховати сліди злочину, вночі чоловіки винесли тіло потерпілою до річки.


Читайте також:


Залишити коментар: