На українців влаштували полювання в Європі, під прицілом мільйони: “нові перевірки, штрафи і не тільки”



Польща останнім часом влаштувала справжню чистку серед українських заробітчан

- джерело.

Співробітниками Вармінсько-Мазурського відділу прикордонної служби, в північно-східній частині Польщі, ретельно контролюються легальність працевлаштування іноземців. Зокрема, це стосується українців.

У першому кварталі поточного року службовці провели більше 80 таких інспекцій. Результати перевірок показали, що майже 180 іноземців, переважно громадян України – працювали нелегально. Більшість таких випадків було виявлено в Ольштинському, Мронґовському і Елцькому повітах.

Українці працювали в будівництві, на виробничих підприємствах, в промисловому і громадському харчуванні. Тридцяти підприємців виявилися в суді, їх оштрафували на 70 тисяч злотих.

Крім того, співробітники Прикордонної служби наклали на них більше 40 штрафів на суму понад 9000 злотих. Штрафи стосувалися, в першу чергу, невиконання обов’язків компетентних органів про працевлаштування іноземців.

Варто відзначити, що співробітники Прикордонної служби оштрафували українців на суму понад 9000 злотих, на гроші потрапили понад 40 українців. Штрафи стосувалися, в першу чергу, невиконання обов’язків компетентних органів про працевлаштування іноземців. Цікаво, що за інформацією фінансових фахівців, Україна зайняла лідируюче місце за висхідними грошовими переказами в регіоні, обігнавши Киргизстан, Таджикистан, Узбекистан і Росію.


Читайте також:


Залишити коментар: