На тілі загиблої знайшли сліди побоїв: у Києві з вікна випала жінка



У Києві з вікна третього поверху багатоповерхівки випала жінка. Про те, що це не просто самогубство, свідчать сліди жорстоких побоїв на тілі загиблої.

- джерело.

Власник квартири вдає, ніби нічого не сталося, проте журналістам вдалося потрапити до помешкання і знайти неспростовні докази того, що жінку перед смертю били, йдеться у сюжеті “Надзвичайних новин”.

За словами свідків, вона сиділа на карнизі, а потім впала вниз.

Лікарі швидкої, яких викликали перехожі, лише констатували смерть. Вони також помітили на її тілі сліди побоїв, які не характерні для падіння з висоти.

У квартирі з жінкою точно були люди, бо хтось зачинив вікно на засувку і непомітно залишив квартиру. Загиблу сусіди не знали, лише бачили кілька разів, як навідувалася до квартири на третьому поверсі.

Проте власник оселі вдає, що кімнати нікому не здає і жодних гостей у нього не було. Але сусіди кажуть, що у дідуся серйозні проблеми з пам’яттю.

За їх словами, останні кілька років до квартири пенсіонера внадилися п’янички та наркомани, а господар просто не може нічого вдіяти.

У одній із кімнат журналісти знайшли розкидані жіночі речі, а в сусідній спальні – все перевернуте, наче тут була боротьба, на підлозі плями крові.

Поліція загадкову загибель жінки поки не коментує, чекають результатів судмедекспертизи. Відомо, що загиблій 37 років і вона мала судимість через наркотики.


Читайте також:


Залишити коментар: