На Тернопільщині виявили мертвими у квартирі матір і доньку



У Тернополі жінка понад два тижні жила у квартирі з мертвими матір’ю та сестрою. Її госпіталізували. Про те, чому про смерть родичів вона не повідомила ні в медичний заклад, ні в поліцію, тернополянка не пояснює.

- джерело.

На Тернопільщині виявили мертвими у квартирі матір і доньку: у поліції розповіли про трагедію


Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Тернопільської області. Зазначається, що інцидент стався на вулиці Братів Бойчуків. Поліцію викликали сусіди, які поскаржились на неприємний запах із квартири, в якій живуть три жінки – мати і її дві дорослі дочки. Сусіди розповіли правоохоронцям, що останнім часом жінки з помешкання не виходили.

Коли поліцейські прибули на місце та зайшли у квартиру, вони виявили там мертвими 78-річну жінку та її п’ятдесятирічну доньку – їхні тіла лежали на ліжку. Ще одна мешканка квартири, старша донька померлої, була жива. Однак вона не розповідає, від чого та коли померли її мама із сестрою і чому вона про це нікому не сказала.

На місце викликали швидку, лікарі ушпиталили жінку, а тіла її матері та сестри віддали на судово-медичну експертизу. За попередньою інформацією, жінки померли приблизно 2-3 тижні тому. Точніший час та причини їхньої смерті будуть відомі після проведення експертизи.

У поліції зазначили, що цей факт занесено до ЄРДР згідно із статтею 115 Кримінального кодексу України (природна смерть).


Читайте також:


Залишити коментар: