На Тернопільщині водій на “Мерседесі” збив насмерть дитину і втік



Водія-втікача, з вини якого загинула дівчина, затримали. Двадцятирічний заліщанин після дорожньо-транспортної аварії не зупинився, а поїхав далі.

- джерело.

Аварія трапилася 3 квітня близько 17:40 у Заліщиках. Під колесами Mercedes (у) опинилася шістнадцятирічна жителька району. За словами начальника місцевого відділення поліції Вадима Міжнова, дівчина стояла на автобусній зупинці і чекала на родичів. Останні під’їхали та припаркувалися з іншої сторони дороги.
Потерпіла почала перебігати проїжджу частину за межами пішохідного переходу, хоча він знаходився за сорок метрів від нещастя.

Проте перейти безпечно дорогу дівчині не вдалося. Вона потрапила під колеса іномарки, оскільки водій не встиг загальмувати.
Винуватець аварії не зупинився, а поїхав далі. Пішохід від отриманих травм загинула на місці події. Родичі запам’ятали, що автомобіль-втікач був на болгарській реєстрації.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на аварію, особу водія встановили. Менш як за годину його затримали відповідно до статті 208 КПК.

Чоловік у скоєному зізнався, а не зупинився, бо злякався того, що сталося. У нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю та наркотичних речовин. Тепер заліщанину доведеться відповідати перед законом відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.


Читайте також:


Залишити коментар: