На Сумщині розпорошили газовий балончик в класі: шестеро постраждалих



У Конотопі шестеро школярів звернулися до лікарів через розпилення в приміщенні школи одним із старшокласників змісту газового балончика.

- джерело.

Повідомлення про те, що в одному з приміщень навчального закладу розпорошена невідома газоподібна речовина, до чергової частини Конотопського відділу поліції надійшло 27 лютого, близько 16:00, від директора. Він також повідомив, що для забезпечення безпеки учнів уроки тимчасово припинені, а діти виведені на вулицю.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом підрозділу.

Працівники поліції опитали школярів і педагогів, і подивилися записи камер відеоспостереження, які зафіксували, як один із старшокласників розпорошує вміст газового балончика.

Хлопця знайшли і опитали. Він пояснив, що іноді носить при собі газовий балончик для самозахисту, оскільки відвідує додаткові заняття в репетиторів і часто повертається додому затемна. А сьогодні просто забув його викласти вдома. Він запевняє: кнопку натиснув випадково, і завдати шкоди або зірвати уроки не хотів.

І все ж до лікарів за допомогою з роздратуванням слизових оболонок очей і підозрою на отруєння газом звернулося шестеро дітей. Медики їм надали всю необхідну допомогу, після чого діти повернулися додому, – госпіталізація нікому з них не знадобилася.

Зараз приміщення навчального закладу провітрено, сторонній запах вивітрився, і навчальний заклад продовжує свою роботу в штатному режимі, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумщини.


Читайте також:


Залишити коментар: