На Сумщині мати тиждень тримала дочку прикутою ланцюгом до батареї (відео)



Потерпіла каже, що поневолила її рідна мати і заборонила спілкуватися із сином.

- джерело.

На Сумщині у 22-річної дівчини мати й вітчим забрали телефон і документи та силоміць примотали руку ланцюгом до батареї опалення.

Про це йдеться у сюжеті 5 каналу.

На двометровому ланцюгу, прикутому до батареї, 22-річна мешканка Конотопа просиділа тиждень. Визволитися змогла, коли манікюрними ножицями відімкнула замок. Одразу викликала поліцію.

“Близько тижня вона була прикута ланцюгом до батареї. Заносили їжу їй туди, до кімнати. І природні потреби вона справляла на пластмасове відро, яке також поставила там її мати”, – звітує начальник Конотопського відділу поліції Богдан Войцеховський.

Потерпіла каже, що поневолила її рідна мати і заборонила спілкуватися із сином: “У мене в той самий день забрали телефон силоміць, більше я його не бачила. І ті сім-карти, які в ньому були. В мене забрали мої документи та на мою дитину”.

Мати свій учинок пояснила тим, що донька набралася кредитів, а працювати ніде не хотіла. Тому всі фінансові зобов’язання лягали на матір. За її словами, дівчина зловживала наркотиками.

“Цепи тут для того, аби втримати дочку від наркотиків і чергових кредитів. Прив’язала, щоб з дому не пішла”, – каже підозрювана.

За даними слідства, жінка ніколи не писала заяви на дочку в жодну із соціальних служб. Не було скарг і до поліції. Тепер за незаконне позбавлення волі матері та вітчиму загрожує до п’яти років позбавлення волі.


Читайте також:


Залишити коментар: