На Рівненщині у лісі ховалася п`яна жінка з 4-річною дитиною



4 березня до поліції звернувся 38-річний чоловік, який живе у селі Мар`янівка. Він розповів. що його дружина пішла з дому разом з малолітнім сином і не повернулася.

- джерело.

Чоловік розповів, що подружжя зараз на стадії розлучення. 33-річна жінка проживає у селі Карпилівка разом з трьома дітьми і дідусем.

Близько 18-ї години до чоловіка зателефонували родичі жінки. Вони сказали, що напіднитку його дружина пішла з дому. З собою взяла 4-річного сина і пішла у сторону лісу.

Чоловік на мопеді вирушив їм на зустріч, а коли не зустрів їх на дорозі, почав прочісувати ліс. І лише після 23 години, коли пошуки не давали жодних результатів він звернувся за допомогою до поліції.

Увесь особовий склад Сарненського відділу був орієнтований на розшук зниклих матері та сина.

Під ранок їх виявили у лісовому масиві. Жінка тримаючи на руках сина ховалася від поліцейських у кущах. Хлопчика відразу передали медикам на обстеження, а нетверезу жінку доправили до відділу поліції для встановлення усіх обставин події. Однак, враховуючи сильний стан сп’яніння жодних адекватних пояснень вона не надала.

У Сарненський відділ поліції прибули працівники ювенальної превенції Рівненської області та соцслужби для вирішення питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Діти до рішення суду проживатимуть із батьком.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Рівненській області

Фото ілюстративне


Читайте також:


Залишити коментар: