На Рівненщині після самогубства брата чоловік пішов стріляти в колишніх родичів (Фото)



В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 37-річний житель Сарненського району, який учора, першого червня, скоїв умисне вбивство колишнього тестя, заподіяв вогнепальне поранення швагру та наніс тілесні ушкодження тещі.

Пише - джерело.

Повідомлення про стрілянину та двох загиблих у селі Рудня-Карпилівська надійшло на спецлінію 102 близько 22:30.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група обласного управління поліції, Сарненського РВП і працівники криміналістичної лабораторії.

За результатами проведених невідкладних слідчих дій поліцейські встановили, що за місцем проживання 35-річний чоловік покінчив життя самогубством, здійснивши постріл в голову із незареєстрованої двоствольної мисливської рушниці.

37-річний рідний брат, коли виявив молодшого мертвим, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, забрав його зброю і пішов до будинку своїх колишніх тестя і тещі. Там вистрілив у груди 51-річному чоловікові, який загинув на місці події, вдарив прикладом по голові 46-річній жінці та завдав вогнепальне поранення в ногу їхньому 27-річному синові.

Потерпілих госпіталізували до лікарні.

Зловмисника допомогли затримати до приїзду правоохоронців місцеві жителі.

За погодженням із Сарненською окружною прокуратурою затриманому в порядку статті 208 КПК повідомили про підозру за фактами умисного вбивства та замаху на умисне вбивство двох осіб (ч.1 ст.115, п.1 ч.2 ст.15 ч.2 ст.115 КК України).

Крім того, у рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть також і обставини скоєного самогубства 35-річним жителем села Рудня-Карпилівська.

Зловмисник не заперечує свою вину. Слідчі дії тривають.


Читайте також:


Залишити коментар: