На Рівненщині батько зіштовхнув 6-річну доньку зі сходів



У центрі Вараша на Рівненщині 46-річний батько силоміць витягнув 6-річну доньку із магазину, навмисне штовхнув її, внаслідок чого дівчинка впала зі сходів. Цей факт виявили поліцейські під час моніторингу відео у соціальних мережах.

- джерело.

У вказаній родині виховується 4 малолітніх дітей. В поле зору правоохоронців чи соціальних служб сім’я не потрапляла. Як стало відомо, матір на той час перебувала на стаціонарному лікуванні, тому за дітьми доглядав і займався їхнім вихованням батько, повідомили у відділі комунікації поліції області.

“Про вказану подію донька матері розповіла не одразу. Оскільки видимих тілесних ушкоджень на дитині не було, до лікарні не зверталися. Розголосу цьому інциденту надало відео у соціальних мережах. Причину своїх протиправних дій батько правоохоронцям пояснити відмовився”, – розповіли в поліції.

На 46-річного чоловіка складено протоколи про адміністративні правопорушення за статтями “невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей” і “вчинення насильства у сім’ї”. Протоколи будуть направлені на розгляд до місцевого суду.

Крім того, 6-річну дівчинку направлятимуть на додаткове медичне обстеження, за результатами якого прийматиметься остаточне рішення.

Також про подію поліцейські поінформували відповідні служби для взяття сім’ї під соціальний супровід та постановки на облік дитини, яка опинилась в складних життєвих умовах.


Читайте також:


Залишити коментар: