На Рівненщині 20 гостей весілля опинились в лікарні з отруєнням (відео)



Серед них і сам наречений

- джерело.

З весілля на лікарняне ліжко. 20 людей з кишковою інфекцією шпиталізували на Рівненщині. Серед них – наречений та двоє дружок. Весілля святкували в елітному готельно-ресторанному комплексі. Спершу гості й не зрозуміли, що отруїлися. Та коли стало зовсім зле, почали викликати швидку, йдеться в ТСН.12.00.

«Як вночі додому приїхала, вже почало мене крутити, ламати. Я вже ні ходить, ні говорить, нічого не могла», – каже одна гостей Ольга Багнюк.

«Святкувалося весілля і після того весілля в нас уже 20 постраждалих. Це 19 дорослих і одна дитина», – розповідає  завідувач відділу епідеміологічного нагляду Рівненського лабораторного центру Віктор Мороз.

У всіх гостра кишкова інфекція. Одинадцятеро людей ушпиталили, решта попросилися лікуватися вдома.

«Всіх турбувала підвищена температура тіла, дискомфорт в животі, біль в животі, діарея, в багатьох нудота», – додає   черговий лікар інфекційного відділення Рівненської міської лікарні Юрій Медун.

Гуляли в готельно-ресторанному комплексі на околиці Рівного. Чим могли отруїтися гості, тут кажуть, не знають. Запевняють, раніше такого не траплялося.

«Єдине, що я можу сказати, що йде слідство, з’ясовуються причини, звідки це все взялось. Будуть результати – дамо відповідь», – каже працівник закладу.

Епідеміологи обіцяють результати до кінця тижня.

«Були деякі продукти, які самі приносили господарі, але більшість продуктів було саме з того закладу», – уточнюють епідеміологи.

Якщо виявиться, що гості отруїлися ресторанними стравами, або ж серед персоналу є носій інфекції, то заклад найімовірніше тимчасово закриють, а його власникам загрожує штраф.  Поміж тим, медики не виключають, що недужих  може побільшати, адже на весіллі гуляло 125 людей.


Читайте також:


Залишити коментар: