На Прикарпатті взяли під варту двох працівниць «масажного салону», де надавали секспослуги



На Прикарпатті після проведення санкціонованого обшуку у приміщенні масажного салону де надавались сексуальні послуги затримано двох фігуранток.

- джерело.

Жінкам повідомлено про підозру у сутенерстві та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Про це сьогодні, 15 травня, повідомив власкор IA ZIK з посиланням на прес-службу прокуратури.

Також правоохоронці встановили, що жительки Запорізької та Донецької областей утримували житлове приміщення в селі Микуличин Яремчанської міської ради Івано-Франківської області, де під прикриттям салону еротичного масажу «Ego studio» забезпечували надання сексуальних послуг.

Як повідомляла IA ZIK, на Прикарпатті викрили салон, у якому жінки надавали сексуальні послуги.

Як з’ясували правоохоронці одна жінка допомогала трьом іншим жінкам віком від 20 до 30 років займатися проституцією. Йдеться про мешканок Полтавської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей.

Під час проведення обшуків у салоні правоохоронці вилучили чорнові записи, «прейскурант цін», гроші, мобільні телефони та інші речові докази. Згідно з прейскурантом,  за годину своїх послуг повії отримували від 1000 грн.


Читайте також:


Залишити коментар: