На Прикарпатті викрили “пральню” з оборотом 28 мільйонів гривень (ФОТО)



Під процесуальним керівництвом прокуратури області у рамках розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.205 («Фіктивне підприємництво»), ч.1 ст.209 (« Легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом»), ч.3 ст.212 («Ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів») КК України працівниками ГУ ДФС в області та УСБУ в області припинено незаконну діяльність конвертаційного центру.

- джерело.

Група осіб незаконно створили ряд підприємств, з використанням яких конвертували безготівкові кошти в готівку, а також шляхом підроблення документів мінімізовували податки для підприємств реального сектору економіки, інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Як встановлено на даний час слідством, загальна сума проконвертованих коштів склала понад 28 мільйонів гривень.

За наслідками санкціонованих обшуків вилучено печатки фіктивних підприємств, чорнову бухгалтерію, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, грошові кошти та інші предмети злочинної діяльності.

На даний час вирішується питання про накладення арешту на вилучено майно, проводяться невідкладні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин протиправної діяльності.


Читайте також:


Залишити коментар: