На Прикарпатті після виписки з лікарні померла жінка, яка лікувала пневмонію: випадок розслідує поліція



Експерти Коломийського районного відділення Івано-Франківського обласного бюро судово-медичних експертиз встановлюють причини смерті мешканки села Гвіздець, яка померла через два дні після виписки з лікарні.

- джерело.

Про це йдеться в ухвалі Коломийського міськрайонного суду.

Жінка проживала разом із батьками. З 2017 року часто лікувалася у медичних закладах. 6 січня цього року її госпіталізували в Коломийську ЦРЛ у гастроентерологічне відділення, де хвора перебувала на лікуванні до 12 січня. У неї відбулося порушення функцій опорно-рухової системи, і вона самостійно пересуватись не могла.

Через тиждень, 18 січня, жінку знову госпіталізували у Коломийську ЦРЛ із пневмонією, де вона проходила лікування до 24 січня. А 26 січня вона вдома померла.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство). При огляді трупа слідів насильницької смерті не виявлено.

За ухвалою суду, експерти Коломийського районного відділення Івано-Франківського обласного бюро судово-медичних експертиз мають провести судово-медичну експертизу для встановлення обставин та причини смерті мешканки села Гвіздець.


Читайте також:


Залишити коментар: