На Одещині школярі по-звірячому били однолітка і знімали на відео



Судячи з кадрів, однокласникам було абсолютно байдуже, коли хлопчика били.

- джерело.

В одній зі шкіл Одеської області школярі жорстоко били однолітка та знімали це на відео.

Відповідним роликом поділилася мама постраждалого в групі «Батьки SOS» в Facebook, повідомляє «Оглядач».

«Мого сина побив однокласник. Бив жорстко, по голові ногами. Перед цим бив його в школі. Діти знімали на відео. Вчителі не вжили заходів, міліція уникає, лікар не написав у висновку, що у нього струс мозку. Написав — гематома», — розповіла жінка.

За її словами, хлопець, який бив школяра, сказав, що вб’є. «Бив один, а інший відволікав, також однокласник. Той, що відволікав, сказав: «Краще б ми тебе добили». Ніхто не вживає заходів. Дільничний жодного разу мені не зателефонував. Навпаки, не відповідає на дзвінки», — йдеться в повідомленні.

Судячи з кадрів, однокласникам було абсолютно байдуже, коли хлопчика били. При цьому на задньому фоні звучить: «Не знімай».

У Мережі гнівно відреагували на черговий прояв булінгу в українській школі. Користувачі порадили звертатися до прокуратури.

«Ті, хто дивиться і не чого не роблять, такі ж виродки, як і той, що б’є», «Найміть адвоката або хоча б проконсультуйтеся — юрист, знаючи закони, підкаже, як правильно діяти. І вже точно зверніться до іншого лікаря зі скаргами на самопочуття, попросіть докладно описати стан і побої», «Пишіть заяву до прокуратури на дільничного, подавайте заяву в поліцію», «У прокуратуру подати в сусідньому місті, якщо в вашому не реагують, і відео підкріпити», — радили користувачі.


Читайте також:


Залишити коментар: