На Одещині горе-мати морила дітей голодом



Поліцейські виявили дітей віком від року до п’яти у брудному одязі, з висипаннями і вошами у брудній кімнаті. У цей день діти нічого ще не їли.

- джерело.

У 26-річної мешканки села Саф’яни Одеської області відібрали трьох дітей і відправили їх у реабілітаційний центр. Жінка залишила малолітніх дітей, голодних, в антисанітарних умовах.

Про це в четвер, 27 грудня, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Відзначається, що на сполох забило керівництво дитячого садка після того, як близько місяця діти не відвідували заклад. За їх місцем проживання перевіряльникам ніхто не відкрив. Після цього чиновники змушені були викликати поліцію.

У будинок правоохоронців пустив співмешканець жінки. В одній з кімнат поліцейські виявили трьох дітей віком 5, 4 та 1 рік.

У поліції заявили, що діти “були в жахливому стані: брудні, в невипраному одязі, з вошами і висипаннями на тілі. Скрізь панував безлад і антисанітарія, в тому числі – від випорожнень двох бійцівських собак, які також перебували в будинку”.

Поліцейські сказали, що “такого жаху за свою практику ще не бачили”.

Старша дитина попросила у жінки-поліцейської допомоги, сказавши, що у неї “таргани” в голові дуже сверблять. За словами дітей, за день вони нічого не їли.

Де знаходиться мати, співмешканець пояснити не міг. Поліцейські вирішили помістити дітей в реабілітаційний центр.

За невиконання батьківських прав правоохоронці склали на жінку три протоколи про адміністративні правопорушення.

У поліції розповіли, що з жінкою була проведена профілактична бесіда. Їй пояснили, що якщо вона не виправить ситуацію, буде вирішуватися питання про позбавлення її батьківських прав.


Читайте також:


Залишити коментар: