На Львівщині померла у лікарні постраждала від вибуху гранати жінка



У п’ятницю, 5 березня, після численних операцій та інтенсивного лікування померла 37-річна дрогобичанка Наталія Здебська. Жінка дивом вижила після розриву гранати 20 лютого та майже два тижні перебувала у реанімації лікарні швидкої допомоги Львова.

Про це повідомляє місцевий сайт 03244.

Передає - джерело.

Розрив вибухового пристрою спричинив тяжкі тілесні ушкодження у Наталії, в наслідок яких у жінки була пробити легеня, шлунок, пошкоджені інші внутрішні органи. Осколки гранати застрягли практично по всьому тілу, наробили проблем із оком.

Наталія пережила кілька важких операцій. Попереду – мали бути нові операцій втручання та тривала реабілітація. Однак, як повідомили рідні жінки – її серце перестало битися цієї п’ятниці.

Сиротами залишилися двоє малолітніх дітей – 15-річний син та 6-річна дочка Наталії. Син Наталії Здебської – Микола навчається на першому курсі ВПУ №19 у Дрогобичі.

Знайомі загиблої звертаються до усіх небайдужих – не залишити родину на одинці із горем. Лікування жінки спустошило бюджет сім’ї. Тож на похорони Наталії та підтримку дітей – друзі та родичі оголосили збір пожертв від усіх небайдужих.

Кошти можна переказувати на банківську карточку батька Наталії – Анатолія Здебського за номером – 5168 7574 0221 0068. (Контактний номер телефону батька – 0671324746)

або ж на картку сина Наталії – Миколи Череватого – 4149 4991 4674 9583.


Читайте також:


Залишити коментар: