На Львівщині директорка школи пішла під суд через низьку вакцинацію вчителів



У Золочеві Львівської області директорку школи судили через низький рівень вакцинації вчителів. Звинуватили її у тому, що менше ніж 80% співробітників отримали щеплення від коронавірусу, і діти не могли навчатися безпосередньо у закладі.

- джерело.

Директорка свою провину визнала. Зі свого боку суд звільнив її від відповідальності, про це йдеться у рішенні Золочівського районного суду.

На лаву підсудних потрапила директорка школи №2 ім. М. Шашкевича в Золочеві через вакцинацію співробітників, точніше, її низький рівень.

За даними адмінпротоколу, порушення зафіксували 23 вересня. Звинуватили керівницю закладу в тому, що вона не забезпечила його “належне функціонування”.

У рішенні пояснюється, що учні 5-11 класів не могли відвідувати школу, оскільки менше ніж 80% співробітників могли надати документ на підтвердження одного чи обох щеплень від коронавірусу. І в такий спосіб директорка “порушила п. 15-1 постанови КМУ № 981 від 22.09.2021”.

Директорка школи на суді свою провину “визнала повністю”.

Суд, з огляду на матеріали справи, визнав її винною. Але від відповідальності звільнив, оскільки визнав порушення малозначним – і обмежився усним попередженням. Директорці також не доведеться сплачувати судовий збір.


Читайте також:


Залишити коментар: