На Херсонщині в кафе неповнолітню напоїли до втрати свідомості



На Херсонщині, в селищі Любимівка Каховського району, в місцевому кафе, певно, не чули про заборону продавати спиртні напої неповнолітнім.

- джерело.

Інакше як пояснити той факт, що 15-річна дівчина напилася у цьому закладі громадського харчування до втрати свідомості. Про це пишуть Новини Херсонщини. «На заборону споювати дітей і підлітків наплювати власникам і персоналу розважальних закладів Херсонщини. Кричущий випадок в селищі Любимівка Каховського району області – тут в кафе мало не до півночі загуляла 15-річна дівчинка, якій о десятій годині вечора потрібно було бути вдома.

У хмільному їй теж не відмовляли, і ближче до півночі вона так набралася, що вже не могла стояти на ногах. В результаті «втомлена пані» впала на підлогу, та так «вдало», що отримала черепно-мозкову травму і струс головного мозку – їй було надано медичну допомогу.

Ну, а «покровителям» п’яних малоліток з числа працівників кафе явно знадобиться допомога адвоката – адже споювання неповнолітніх кримінальним злочином», – повідомляють журналісти Херсонської області.


Читайте також:


Залишити коментар: