На Дніпропетровщині школяр застрелив тракториста – ЗМІ



Під час виниклої сварки на ґрунті давніх неприязних відносин між сім’ями, він вистрілив зі стартового пістолета Stalker.

- джерело.

У місті Павлоград Дніпропетровської області, внаслідок конфлікту на вулиці, 17-річний школяр застрелив чоловіка, 1972 року народження. Пригода сталася в неділю, 5 травня, пишуть Вести.

“Учень 10 класу загальноосвітньої школи №3, 2002 року народження, був затриманий поліцейськими на місці злочину. Попередньо встановлено, що на вулиці Тімірязєва, під час виниклої сварки на ґрунті давніх неприязних відносин між сім’ями, він пострілом із стартового пістолета Stalker, переробленого для стрільби патронами калібру 9 мм, вбив жителя цього ж міста, що працює трактористом в одній з компаній. Куля потрапила чоловіку в шию, від отриманої рани він помер на місці”, – йдеться в повідомленні.

Під час проведення обшуку за місцем проживання школяра вилучено стартовий пістолет Сталкер, 3 ножа, 4 леза, рукоятка від ножа, 4 гільзи, 8 патронів від пістолета Сталкер, металеву коробку з гільзами, макет пістолета, макет автомата АК-47, мисливську рушницю (батька, зареєстрована), 6 патронів, 1 гільзу від мисливської рушниці.

Порушено кримінальне провадження за статтею “Умисне вбивство” КК України.


Читайте також:


Залишити коментар: