На Черкащині копів підозрюють у катуванні затриманого: вибили зуби і зламали об нього стілець. Фото 18+



Державне бюро розслідувань повідомило двом дільничним офіцерам поліції Черкаської області про підозру в жорстокому побитті затриманого чоловіка: об нього зламали металевий стілець і вибили зуби.

Пише - джерело.

Як повідомляється на сайті відомства, інцидент стався в місті Городище увечері 5 лютого, коли правоохоронці перевіряли 28-річного чоловіка на причетність до крадіжок.

Чоловіка побили в службовому кабінеті.

За даними слідства, потерпілий разом зі своїм братом перебував у гаражі. Туди прийшли оперативники і доправили його до відділення поліції за підозрою у скоєнні крадіжок. У службовому кабінеті вони почали бити громадянина, вибиваючи з нього визнання.

Чоловіка били і катували в місті Городище.

Зазначається, що об затриманого зламали металевий стілець. Потім на нього наділи кайданки і били ногами, шлангом від вогнегасника, пластиковою пляшкою з водою по голові, обличчю та тулубу.

Об чоловіка зламали металевий стілець.

“Потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин, лиця, голови, спини, травматичного видалення зубів верхньої щелепи”, – підкреслили в ДБР.

Поліцейським інкримінують частину 2 статті 127 (умисне заподіяння сильного фізичного болю, фізичного і морального страждання шляхом завдання побоїв, мучення та інших насильницьких дій із метою отримати від потерпілого відомості і зізнання, за попередньою змовою групою осіб) КК. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Вирішують питання про обрання запобіжного заходу і звільнення з обійманих посад.

У потерпілого – множинні забої м'яких тканин.

Затриманого били пляшкою з водою по голові.


Читайте також:


Залишити коментар: