На Буковині дочка вигнала матір доживати віку у під’їзді – “Ходить повз неї щодня…”



Сусіди винесли бабусі матрац та їжу

- джерело.

У Чернівцях на вулиці Комарова 17 безпомічну літню жінку вигнали в під’їзд будинку. Про це повідомила Маргарити Булгакової, жінка зазначила, що бабуся уже три дні живе в під’їзді.

“Сусіди стверджують, що її вигнала власна дочка, яка ходить повз маму щодня і ніяк на неї не реагує. Бабуся не може встати на ноги. Сусіди винесли їй матрац та їжу. Поліція приїздила, але нічим не зарадили. Але ж має бути вихід з цієї ситуації?! Не може так бути, щоб стару людину можна було залишити на вулиці, без допомоги і реакції на її біду” – йшлося в дописі.

Після публікації і значного розголосу історія з бабусею мала продовження.

Завдяки небайдужим людям спільно з поліцією, жінку забрали та помістили у пансіонат, після того як її поїхала провідати і подивитись на її стан Богдана Опалко. Вона розповіла про це на свїхй сторінці у  facebook.

“Така історія і сталася на вул. Комарова в Чернівцях. Я приїхала на адресу, піднялася на п’ятий поверх, і біля дверей чую жахливі побої з боку доньки до своєї літньої матері. Стоявши, я знімала відео, щоб мати докази.

Викликала поліцію, на щастя приїхала бригада, якій я щиро вклоняюся за чуйні серця та їх оперативність. Нас впустили до хати, де на землі знайшли жінку, яка просто душевно плакала.  Пані Георгіна була дуже перелякана від побиття своїх близьких. Ми довго спілкувалися, внук виявися п’яний на момент приїзду та вів себе з мамою трохи неадекватно. У них питання стоїть – квартира, а у нас –  щаслива, спокійна старість пані Георгіна. Вони не проти були, щоб ми забрали бабусю.  Ми швидко на місці знайшли пансіонат для літніх людей “Poli clinics group”, який знаходиться за адресою Дністрянська, 7

Скрін, відео Facebook

Очолює його чуйна людина Даниэль Гемусов, який працює на каналі Говорить Україна. Він погодився помістити бабусю до себе в пансіонат” – розповіла Опалко Богдана.

Бабусю доставили туди, її вдалося трохи заспокоїти, дали їй окрему, належну кімнату, де її нагодують і забезпечать всім необхідним, щоб жінка себе почувала спокійно та не жила зі страхом.


Читайте також:


Залишити коментар: