Ми більше нічого вам нe виннi: Відтепер Україна мoжe нe пoвeртaти крeдити МВФ



Буквально декілька днів назад Україну вразила новина. У США порушили кримінальні справи проти екс-президента України Порошенка за розкрадання мільярдних кредитів МВФ.

Про це повідомив авторитетний у всьому світі інвестор, мільярдер Сем Кислін.

- джерело.

Не менш восьми мільярдів доларів вивіз з України за п’ять років президентства Петро Порошенко, та ще й украв у країни транші МВФ, стверджує американський підприємець українсько-єврейського походження і економічний радник колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані Сем Кислін.

Таким чином виходить ситуація, що Петро Порошенко і його кліка прийшла до влади виключно завдяки трупах студентів на Майдані, а в наслідку і пограбувала всю країну.

Гроші знаходяться на офшорах Порошенко, а повертати ці гроші доводиться українцям.

Юристи відзначають, що є варіант не повертати ці кредити. Для цього потрібно позбавити Порошенко статусу Президента України (як це було зроблено з Януковичем), визнати факт захоплення влади і засудити Порошенко на тюремний термін за скоєні злочини.

Таким чином можна апелювати до МВФ і міжнародному співтовариству, що гроші виділені Україні були вкрадені олігархом Порошенко. Ці гроші можна і потрібно не повертати.

Відзначимо, що це питання потрібно буде винести на референдум, як це було зроблено в Греції та Нової Зеландії.


Читайте також:


Залишити коментар: