Москаль знову послав Супрун, але цього разу – ще далі



Діалог між чиновниками все ніяк не складеться

- джерело.

Поки всі ламали голову над вчинком Геннадія Москаля під час засідання обласної ради, посадовець вдруге згадав про Уляну Супрун.

Цього разу він не просто відмовився вибачитися перед виконуючою обов’язки міністра охорони здоров’я, більш того – повторив практично ті самі, не надто цензурні заяви.

Тільки вже іншими словами:

“Я не вибачуся. Першою має вона вибачитися. Вона сказала, що ми контрабандисти, що ми незаконно завезли, що лікарі відмовляються використовувати. Кожен тиждень дається у МОЗ “листочок” – наявність вакцин і скільки в залишку. Якщо МОЗ нам нічого не давало, то було видно, що на момент її заяви з 8 тис. доз у залишку залишалося всього 300 доз. Ну так вибачте, куди ділися інші? Ця медична реформа, як у нас у горах кажуть гуцули, що губна помада до губ, а медична реформа від Супрун до с…ки. Так народ каже. Де вона була? Покажіть, у якому селі? Чому я маю перед нею вибачатися? Розумні люди з розумною психікою дурниць ніколи не говорять”, – заявив Москаль.

Відомо, що перший скандал розгорівся навколо вакцин від кору на Закарпатті- Супрун запевняла: вони фальшиві, а Москаль начисто відхрестився від контрабанди у своїй області, підкріпивши все “міцним слівцем”. Губернатора дехто підтримав, а от сама чиновниця була обурена – мовляв, така поведінка не гідна для людини, що займає високий пост і свідчить виключно “про низький рівень політики в країні”.

Але ролик “тиради” з трибуни Закарпатської ОДА ніхто не видалив.


Читайте також:


Залишити коментар: