Молодик заштовхав дівчину у її ж квартиру, побив, зґвалтував і пофотографував (відео)



У Шевченківському районі Києва намагаються встановити особу чоловіка, який поглумився над дівчиною за адресою вулиця Володимира Сальського, 11. Після скоєного чоловік зник у невідомому напрямку.

- джерело.

Все сталося 2 липня близько 13:15. Про це Інформатору розповіла прес-офіцер Шевченківського управління поліції Анна Зубрева.

За попередньою інформацією, дівчина 1994 року народження поверталася додому. Коли вона зайшла в під’їзд, то за нею зайшов чоловік. Після того, як дівчина відкрила двері, то нападник силою заштовхав її в квартиру. Далі він повалив її на ліжко і спробував зірвати одяг, побив. В якийсь момент чоловік почав її фотографувати, а після цього пішов.

Також з власних джерел нам стало відомо, що над дівчиною поглумилися, а саме згвалтували пальцями. Зараз поліція намагається встановити особу підозрюваного: його прикмети: зріст 180-185 сантиметрів, близько 30 років, волосся русяве, коротке, обличчя худе з западинами на щоках, худорлявої статури, був одягнений в сині шорти і чорну футболку.

Момент, як нападник виходив з парадного, потрапив на камеру відеоспостереження. У поліції розповіли, що в Шевченківському районі – це одиничний випадок. Подробиці інциденту


Читайте також:


Залишити коментар: