Молодь вперше прийшла на дільниці – пояснили результати виборів



Молоді виборці вперше масштабно прийшли голосувати на вибори, бо з’явився їх кандидат – комік Володимир Зеленський. Про це Gazeta.ua розказав політолог Сергій Гайдай.

- джерело.

“Політична криза в країні існує мінімум років 10. Основна проблема – відсутність політичної еліти, відсутність у неї спроможності керувати країною.

Порошенкові не вистачило правди. Тому, яку б він компанію не розпочав, залишиться його сутність, корупційне оточення та відсутність сучасних технологій. Молодь хоче розвитку, а не Томосу, не маніпулятивної гри на патріотизмі, мовному питанні. Ці помилки за три тижні не виправляють.

Але Порошенко вже почав компанію. Почав з образ щодо Зеленського і я думаю, це дуже помилково. Він робить ставку на страх, активно застосовує його проти Зеленського. Порошенко думає, що можна як у 2014-му. Тоді йому повірили 50%. Зараз – 18%. Ці люди вважають Порошенка найменшим злом серед інших”.

У другому турі переможе Зеленський, вважає політолог.

“Не існує поки що, адекватного електронного реєстру виборців, щоб точно показати явку. Вона була більша, ніж показала статистка. У перший раз була задіяна публіка, яка в інші рази не знаходила для себе кандидата. Зараз він з’явився. На дільниці прийшла молодь, якій старі українські політики дуже набридли”.


Читайте також:


Залишити коментар: