Мого сина вбивають: матір Саакашвілі звернулася до Зеленського



Матір ув’язненого в Грузії колишнього президента країни Михеїла Саакашвілі Гіулі Аласанія виступила зі зверненням до президента України Володимира Зеленського з проханням сприяти звільненню її сина.

- джерело.

Мого сина вбивають: матір Саакашвілі звернулася до Зеленського

Відеозвернення опубліковано на сторінці “Mikheil Saakashvili” у Фейсбуці.

Гіулі Аласанія заявила, що дуже хотіла побачити свого сина в Грузії, “але ситуація така, що наразі на рідних землях він не є в безпеці”.

Ми у безвихідному стані. Мого сина в мене на очах вбивають. Я хочу звернутися до президента Зеленського, котрий не раз і раніше нам допомагав…. Потрібно якимось чином організувати переправлення Михеїла сюди, в Україну. Щоб тут він зміг отримати відповідне лікування, турботу, і зміг якось вижити, – зазначила жінка.

Вона нагадала, що Саакашвілі голодує у грузинській вязниці вже 35-й день.

Може статися все що завгодно, будь-якої миті. Але це нікого не турбує. Єдине, що йому пропонується – тюремна лікарня. Де немає відповідних спеціалістів, де немає жодних умов для лікування таких хворих, – додала Аласанія.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 1 жовтня в Тбілісі. Колишній президент Грузії прилетів на батьківщину для участі у місцевих виборах. Його одразу затримали й запроторили до в’язниці, де він оголосив голодування. В день затримання Саакашвілі та Ясько записали спільне відео, в якому розповіли про свої стосунки.

На початку листопада президентка Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що колишнього очільника грузинської держави Міхеїла Саакашвілі не помилує. За її словами, він не відповідає критеріям політичного в’язня чи жертви несправедливості.


Читайте також:


Залишити коментар: