Місто шоковане. 29-річна дружина відомого українського бізнесмена покінчила життя самоrубством (ФОТО)



Траrедія сталася ще 22 грудня. 29-річна Вікторія – дружина відомого рівненського бізнесмена Олега Каштана поkінчила життя самоrубством. Про це «Західному аргументу» стало відомо із власних джерел.

- джерело.

Підтверджують це і слова співчуття та скорботи, які на сторінці Вікторії Каштан у Facebook залишають знайомі та друзі родини.

Рівнян шокувала трагічна sмерть дружини відомого бізнесмена Каштана

Того трагічного дня молоду жінку знайшли у зашморrу в підвалі власного будинку. На даний час основна версія самоrубства – післяродова депресія. Відомо, що на початку грудня жінка народила дитину. Після чого почалися нервові зриви. Кількома тижнями пізніше, 11 грудня, Вікторія вперше спробувала звести рахунkи із життям. Тоді лікарям вдалося її врятувати.

Вікторія Каштан – медик за освітою. Дружиною Олега Каштана, забудовника (його будівництвами є «Щасливе» та Fine City Development) та одного із найбагатших людей Рівного стала у 2016 році.

Також Олега Каштана пов’язують із прізвищем міського голови Рівного Володимира Хомка. Неофіційно говорять, що саме Каштан свого часу фінансував передвиборчу кампанію чинного мера.


Читайте також:


Залишити коментар: