“Міс Україна Всесвіт”: хто здобув корону та вихід на публіку Tayanna й Сергія Тігіпка з новими коханими



За корону переможниці змагалися 15 дівчат.

- джерело.

Та, що може стати “Міс Всесвіт”. У Києві обрали кандидатку на один із найбільш знаних у світі конкурсів краси. Перед журі постали 15 претенденток.

Про це 16 жовтня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Серед учасниць – моделі, блогерки, спортсменки, менеджерки та студентки. Цьогоріч дівчат не підбирали під стандартні параметри і зріст, кажуть організатори. Не зважали навіть, натуральна в учасниці краса чи здобута за допомогою скальпеля. Запевняють, зазирали в душу. Судять їх дев’ять членів журі.

Щоб дівчата не переслідували меркантильні інтереси, грошового призу в конкурсу їм не дають. Вони змагаються за корону і поїздку до Ізраїлю на “Міс Всесвіт”.

Переможниці за контрактом іще й не можна виходити заміж та вагітніти впродовж року. Анастасія Суббота, переможниця 2019 року, виправила ситуацію, щойно закінчився контракт

“Я вагітна, мені скоро народжувати, у мене буде дівчинка”, – розповіла Анастасія.

За дійством спостерігають гості. Серед них і колишній політик, а нині банкір та бізнесмен Сергій Тігіпко з новою дружиною Аллою Зіневич. Їй 37, керує фармацевтичним бізнесом, рестораном та буйволиною фермою.

Зі своїм хлопцем уперше на публіці з’явилась і співачка Tayanna, що роками тримала імідж матері-одиначки. Але побачивши камеру, пара розімкнула руки і хутко пішла геть.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Неочікувано для публіки пристрасний танок із Дмитром Дікусаром станцювала “Міс Україна-2007”, колишня дружина політика Миколи Тищенка – Ірина Журавська.

А от колишня модель і ексдружина бізнесмена Миколи Щура Сніжана Онопко прийшла на шоу без пари.

Найкрасивішою оголошують 27-річну Анну Неплях. Дівчина народилася в Дніпрі, живе в Києві.

“Я блогер в Інстаграмі”, – каже дівчина.

Змагання за корону “Міс Всесвіт” відбудуться за два місяці. За цей час Анна планує остаточно визначитися з конкурсним убранням та підтягнути англійську.

 

 

 


Читайте також:


Залишити коментар: