Мілан: На центральному вокзалі у туристки витягнули з портмоне 14 тисяч євро



Поліцейські затримали чотирьох злодійок, що оперували в групі на вокзалі Чентрале. Вони працювали за чітко злагодженою комбінацією, чекаючи туристів, одягнених особливо дорого.

- джерело.

У Мілані поліція затримала чотирьох іммігранток з Боснії, які обманювали багатих туристів і оббирали їх багаж. Чотири пристойного вигляду дівчини, одна з яких вагітна, очікували туристів на пероні, ненароком пропонуючи свою допомогу.

Вони пропонували допомогти жертві з багажем, який спільними зусиллями занурювався в ліфт. Саме тут і відбувалися в лічені секунди всі крадіжки. Останньою жертвою банди стала туристка з Індонезії, яка приїхала на шопінг в столицю моди і поплатився 14 000 євро (жінка тримала готівку в портомоне в сумочці).

Крадіжка сталася 20 серпня, коли четверо “пристойних дівчат” переконали туристку, враховуючи величезний багаж, піднятися на ліфті: “так буде простіше, ви не знаєте місто, потім ми вкажемо вам шлях до таксі”. Туристка, дезорієнтована, не знаючи міста, прийняла допомогу цих чотирьох дівчат, які в ліфті злагоджено і хитро “обшукали” сумочку індонезійки.

Двері відкриваються і менш ніж через пару хвилин дівчата йдуть в невідомому напрямку. Незабаром після цього туристка зауважує зникнення гаманця і звертається в поліцію прямо на вокзалі.

Поліцейським знадобилося всього кілька днів: 23 серпня злодійок ідентифікували: вони знову “промишляли” на ж/д станції. Однак, це випадок зі щасливим кінцем, а крадіжок в Мілані, на жаль, відбувається чимало.

Залізнична поліція радить звертати увагу на свої сумки, особливо якщо ви тримаєте коштовності або великі суми грошей всередині. Злодіям достатньо декількох секунд, щоб залишити вас без єдиного євро.


Читайте також:


Залишити коментар: