Меган Маркл та принц Гаррі очікують другу дитину (фото)



Герцог і герцогиня Сассекські очікують на другу дитину.

Повідомляє - джерело.

Про це повідомила пара в неділю, пише People.

Дитина стане молодшим братом чи сестрою старшого сина пари – Арчі Гаррісона, якому 6 травня виповниться 2 роки.

“Ми можемо підтвердити, що Арчі стане старшим братом. Герцог і герцогиня Сассекські дуже раді, що чекають свою другу дитину”, – заявив представник пари.

Меган і Гаррі оголосили свою новину про вагітність приголомшливим чорно-білим знімком, зробленим дистанційно за допомогою iPad їхнім другом і давнім фотографом Місаном Гарріманом.

Герцогиня Сассекська одягнена в плаття від Кароліни Еррери, яке носила, будучи вагітною Арчі.

Щаслива новина, якою вони поділилися у День закоханих, появилася після того, як 39-річна Меган розповіла, що у липні минулого року вона мала викидень.

“Втратити дитину означає перенести майже нестерпне горе, яке переживають багато, але мало хто про нього говорить”, – написала вона в жахливо чесному і відвертому есе 25 листопада минулого року.

Як відомо, 36-річна Меган та Гаррі офіційно покинули королівські обов’язки. Їхнє бажання мати нормальне сімейне життя зіграло свою роль у їх новаторському рішенні. Відомо, що на момент народження Арчі “вони знали, що збираються натиснути ядерну кнопку” на своєму королівському виході.

Коли Арчі народився, фокус подружжя ще більше змістився на тому, щоб “робити те, що підходить для їхньої родини”, – розповів один друг.

Сім’я з трьох осіб дебютувала в офіційному королівському турі, коли вони разом поїхали до Африки восени 2019 року. Під час першої прогулянки Арчі Меган поділилася солодким прізвиськом для свого сина: Бубба.

На святкування першого дня народження Арчі у травні минулого року Меган спекла розкішний торт, тоді як принц Гаррі взявся за святковий декор.

Принц Гаррі вділяє сім’ї більше часу на тлі тривалої пандемії.


Читайте також:


Залишити коментар: