Мати викинула власне дитя в лісі: У Києві в пакеті виявили тіло новонародженої дівчинки



Тіло дівчинки знайшли 1 березня в Дарницькому районі. Для встановлення причини смерті призначена судово-медична експертиза. Поліцейські розшукують жінку, яка викинула дитину в лісосмузі.

- джерело.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в м. Київ.

По спецлінії 102 надійшло повідомлення, що неподалік від вулиці Старобориспільська в пакеті виявили тіло новонародженої дитини. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального і Головного управлінь поліції, кінологи зі службовими собаками, патрульні і лікарі.

Правоохоронці провели огляд місця події і опитали свідків. Для встановлення причини смерті тіло дитини направили на судово-медичну експертизу.

«Слідчі вже почали кримінальне провадження за фактом умисного вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини, це – стаття 117 Кримінального кодексу України. Причина смерті дитини буде встановлена ​​після проведення судово-медичної експертизи. Ми ж шукаємо жінку, яка залишила немовля і лісосмузі », – повідомив начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишов.

За вчинення такого злочину передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі або позбавлення волі на той самий строк.


Читайте також:


Залишити коментар: