Мати вбивці 11-річної Даринки Лук’яненко заявила, що відмовляється від сина



Мати вбивці 11-річної Даринки Лук’яненко Миколи Тарасова заявила, що відмовляється від свого сина. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

- джерело.

Жінка постійно плаче і каже, що захищати свого меншого сина не збирається. «Він дійсно зізнався, це він зробив. Багато дуже речових доказів. Це не могли на цього тиснути і підставити. Я боялася, що десь на території знайдемо якісь речі, які належать Дарині, але коли в дійсності дитину знайшли, знайшли багато доказів. Це він зробив! Я відмовилася від нього, у мене немає сина, я не хочу знати такого сина», – каже мати підозрюваного.

Коли Микола скоїв злочин, вдома нікого не було. Сім’я поїхала в Одесу, а його попросили розвантажити товар на базарі. Там він і вистежив дівчинку, а згодом затягнув у двір і намагався зґвалтувати, а потім убив.

той же час односельці не вірять, що сім’я не знала про злочин сина і радять їм виїхати з села.

«Я піду на поліграф, я відповім на всі питання. Він бачив, що я при 190 на 115 тиску пурпурно-червона бігаю, шукаю дитину і він бігає поруч біля мене, і ні слова мені не сказав. А як людям тепер пояснити, що насправді я про це не знала», – скаржиться мати підозрюваного.

Нагадаємо, 11-річна Дарина Лук’яненко з селища Іванівка Одеської області зникал вдень 13 червня.

19 червня з’явилася інформація, що тіло дитини виявили при відпрацюванні території у селі Іванівка в ході обшуку в одному з домоволодінь. У вбивстві дівчинки зізнався її односелець.


Читайте також:


Залишити коментар: