Мати двох дітей загинула через витівки підлітка на GMC Acadia у США



Хлопець вилетів на перехрестя на червоне світло.

- джерело.

У вівторок, 1 січня, у США трапилась смертельна аварія з провини 14-річного хлопця. Він на GMC Acadia кидав курячі яйця у зустрічні авто та налетів на пікап Ford F-150. У останньому перебувала мати двох дітей, яка загинула на місці.

Момент жахливого ДТП потрапив на камеру спостереження автозаправки, пише Fox26Houston.

Аварія трапилась у штаті Техас неподалік Х’юстона. 14-річний водій поцупив батьківський позашляховик та їздив на авто ще з двома своїми друзями околицями міста. Під час цього вони кидали курячими яйцями у зустрічні автомобілі.

Один із постраждалих, який їхав на жовтому Lincoln Continental 1970-х років, почав переслідувати підлітків. На одному із перехресть вони вилетіли на червоне світло на головне шосе. В цей час його перетинала 45-річна жінка на Ford F-150. Неповнолітній, імовірно, не зорієнтувався у ситуації та влетів у бік пікапа на повній швидкості.

Як результат, жінка загинула на місці, хоча небайдужі намагались дістати її з автівки та викликали швидку. 14-річний зловмисник, ім’я якого не розповсюджується, зараз перебуває за гратами до встановлення усіх обставин аварії. Сусіди хлопця розповіли поліції, що він неодноразово брав батьківський автомобіль. Ніхто із посторонніх просто не підозрював, що він неповнолітній.

Водій Lincoln Continental, який переслідував підлітків, втік з місця події. Наразі його особу не встановлено.


Читайте також:


Залишити коментар: