”Мати била сокирою і знущалася”: Розповіли шокуючі деталі з життя вбитої ”дівчини з валізи” (відео)



З’явилися нові подробиці загибелі 19-річної Дарини Білоус, тіло якої знайшли у валізі в Дніпрі.

- джерело.

Моторошні деталі в ефірі телеканалу “Україна” розповіла Валентина Себіна, котра живе біля будинку, де знайшли тіло.

“Сміттєвий бак стоїть зазвичай біля будівлі дитячого садка. А в цей день бак стояв строго під нашим балконом. Ми з чоловіком побачили, що наш під’їзд був оточений червоно-білою стрічкою. Було десь 8 поліцейських авто. Валіза лежала у смітнику не прямо, а трохи під кутом. І сміття було небагато, зверху валіза нічим не була засипана. Наші сусіди, дівчинка з тіткою, виходили на вулицю, коли до них підійшов чоловік. Він був наляканий, руки трясуться. Сказав, мовляв, викличте швидку допомогу і поліцію, у вас тут біля під’їзду труп. Я хотів відкрити валізу, а там труп”, – розповіла пенсіонерка.

Жінка зазначила, що поліція, приїхавши, одразу ж опитала всіх жителів.

“Там був кінолог із собакою. Псу дали щось понюхати з бака, і він повів в сторону дитсадка. Потім валізу, сміттєвий бак фотографували. Згодом акуратно дістали її. Валіза була дуже великою. У нас напроти є ринок, але ніхто там такими валізами не торгував. Це було страшно”, – згадувала Себіна.

Жінка додала, що поліцейські, коли витягали з бака валізу, то підстелили під неї картонку. Потім акуратно витягли тіло загиблої і поклали на картонку посеред вулиці.

Себіна також розповіла: коли їй показували фото вбитої, на шиї у дівчини були якісь сині плями.

Також, страшними подробицями в ефірі телеканалу “Україна” поділився однокласник Дар’ї, ім’я якого не озвучувалася.

“Над нею знущалася мама. Я ось вставав в школу в 7.30, поснідав і пішов. А Даша вставала о четвертій ранку, рубала дрова, готувала мамці їжу. Якщо Даша цього не робила, то мама її палицею била і виганяла з дому”, – розповів він.

За його словами, в родині дівчина була майже рабинею, займаючись всім домашнім господарством, та обслуговуючи мати. Та ж не працювала і постійно сиділа вдома.

“Вона прийшла одного разу в школу з ушкодженою ногою. Розповіла, що не нарубала дров вранці і мати її сокирою ударила по нозі”, – згадав однокласник.


Читайте також:


Залишити коментар: