«Маршрутка, you love me»: пісня італійця про львівську маршрутку підкорює мережу (відео)



За чотири дні пісня про любов до львівської маршрутки у виконанні італійського співака Альфонсо Олівера, який пів року тому переїхав жити в Україну, набрала більше 76 тис. переглядів.

- джерело.

Ідея пісні виникла рік тому, коли Альфонсо зайшов у маршрутку у Львові та зауважив, що на кожній зупинці людей у салоні стає все більше й більше. До такої міри, що не було як дихати і де стати, пише gazeta.ua.

«Тоді він зрозумів, що такий «цікавий», популярний і усіма «коханий» вид транспорту не може залишитись без уваги. Через якийсь час він почав наспівувати «Я тебе люблю, маршрутка». Мелодія прийшла сама по собі, а текст написала я, його дівчина, менеджер і перекладач», – розповіла менеджер співака Лідія Ігнатенко.

Зйомки кліпу відбувались упродовж літа, у львівських маршрутках.

«Усе було наживо, ми сідали у переповнені маршрутки і, вмираючи від спеки, «ловили» найсправжніші кадри. Альфонсо зараз вчить українську мову і тому йому дуже захотілось заспівати пісню саме на цій, як він каже, ніжній і милозвучній мові. Це вже друга пісня українською, яку він написав. Перша – це гімн місту Трускавець, з нагоди Міжнародних змагань з ралі», – зазначила Лідія Ігнатенко.

Альфонсо Олівер родом із міста Реджо Емілія, недалеко від Болоньї. Вперше приїхав до Львова у 2016 році, де виступив з концертом. Музична кар’єра співака розпочалась в Україні з випуском пісні «Ми переможемо» («Venceremo»). Альфонсо Олівер також став переможцем Гран-прі у ІІ міжнародному конкурсі молодих виконавців української ретро-музики ім. Б. Весоловського у Полтаві.


Читайте також:


Залишити коментар: