Макс Чмерковський зізнався, що шкодує про участь у шоу “Холостяк”, і назвав причину



Популярний хореограф, телеведучий Максим Чмерковський шкодує про свою участь у першому сезоні українського шоу “Холостяк” (СТБ). Танцюрист заявив, що “вибирати серед людей” – це неправильно.

- джерело.

Максим Чмерковський


Про це знаменитість розповів під час інтерв’ю у межах програми телеканалу СТБ “Неймовірна правда про зірок”. Відповідне відео було опубліковано в YouTube (щоб подивитися ролик, доскрольте сторінку до кінця).

Чмерковський відповів на низку запитань, серед яких було таке: “Чи є проєкт або дует, за який вам соромно?”.

Хореограф не сказав прямо, що йому соромно за головну роль у “Холостяку”, однак саме цю програму він згадав у своїй відповіді. Тепер уродженець Одеси не вважає участь у реаліті правильним рішенням.

“Щодо “Холостяка” – я не думаю, що це був правильний для мене на той момент проєкт. Я не про популярність, а про те, у що я вірю чи не вірю. Я не вірю, що вибирати з людей – це правильно”, – сказав суддя шоу “Танці з зірками 2021” (1+1).

Зазвичай у таких романтичних проєктах справжні почуття не зароджуються. Це сталося і з Чмерковським, який розстався з переможницею шоу Олександрою Шульгіною. Свою дружину він знайшов у реальному житті.

“Зазвичай це так – телевізійний роман, попіарилися й потім розбіглися”, – заявив українець.

Нагадаємо, що прем’єрний сезон шоу “Холостяк” вийшов на каналі СТБ у 2011 році. На хвилі популярності, яку Чмерковський отримав на проєкті, він став ведучим телевізійної програми “Куб”, але потім знову поїхав до США.


Читайте також:


Залишити коментар: