Лучанин, якому збирали на лікування від раку, поїхав відпочивати в Домінікану



На днях соцмережі сколихнула новина про лучанина: відомі блогери почали говорити про шахрайство Дарія Зажицького, якого побачили на відпочинку в Домінікані. Ще в листопаді хлопець просив допомоги – він збирав 40-50 тисяч доларів на операцію в Туреччині

Пише - джерело.

На своїй інстаграм-сторінці Дарій розповів, що відпочинок – це подарунок бабусі, яка взяла кредит для того, щоб порадувати внука.

«Таблоїд Волині» вирішив дізнатися, за які гроші він відпочиває та попросив лучанина пояснити ситуацію. Оскільки в листопаді минулого року ми підтримали хлопця та розмістили його оголошення на наших сторінках, ми звернулися за коментарем (залишаємо без правок).

«Не маю бажання зараз давати ніякі коментарі. Нічого нікому не докажеш, не вгодиш. Десь мене розповсюджувати на новинах теж не потрібно. Але ви вже як захочете: хочете – покажіть мене зі самої га*няної сторони, якщо хочете зловити на тому хайп. Якщо ні, то просто закрийте цю тему і ніде не висвітлюйте.

У нас дуже черстві люди й менталітет український – гнилий

Я два слова скажу: є люди, які налили на мене г*мна, не знаючи ситуації, а потім через годину всі блогери все повидаляли й сказали: «Ну, його не можна нервувати, хай собі відпочине». Трохи в цьому не бачу логіки. У нас дуже черстві люди й менталітет український – гнилий», – таке голосове повідомлення записав для нас Дарій.

Читайте також

Також на своїй інстаграм-сторінці юнак опублікував допис, де дякує своїй бабусі за неочікуваний подарунок і обіцяє виправдати всі її сподівання. Він додав, що поїхав відпочивати, щоб зміцнити здоров’я і порадіти «білому світу» зі своєю дівчиною.


Читайте також:


Залишити коментар: