Лікарі влаштували українці справжнє “пекло” в пологовому: молода матуся втратила своє ще ненароджене диття



В одному з пологових будинків Миколаєва халатність медиків коштувала українці не тільки дитини, а й власного здоров’я. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

- джерело.

«Ольга перебувала на збереженні в гінекологічному відділенні пологового будинку №3 з 38-го тижня вагітності. Потім у неї почалися скарги на біль в поперековій області, підвищену температуру. Їй поставили діагноз відшарування плаценти і сечокам’яна хвороба та направили 24 листопада в Миколаївську обласну клінічну лікарню в акушерсько-гінекологічне відділення з різкими болями в поперековій області», – зазначила свекруха породіллі Світлана Палієнко.

При цьому зараз сама породілля знаходиться у важкому стані.

«Олю перевели в реанімаційне відділення без свідомості на апарат штучної вентиляції легенів з діагнозом ДВЗ-синдром. Чому медики не розпізнали загрозу загибелі плоду і не призначили екстрене кесарів розтин вчасно? Наявна відкрита халатність медиків акушерсько-гінекологічного відділення», – підкреслюється в повідомленні.

У той же час прес-служба управління Миколаївської ОДА підтвердила факт трагедії, однак вину медиків визнавати не мають наміру.

«…лікарі робили все можливе, щоб врятувати дитину і продовжують робити, щоб врятувати жінку. Завдяки роботі медиків, за даними обласного управління охорони здоров’я, жінка залишилася жива, до її лікування залучили найкращих фахівців», – уточнюється в повідомленні.


Читайте також:


Залишити коментар: