Лікарі приголомшили справжньою причиною смерті Доренка: спливла правда, деталі



Спливли нові подробиці смерті відомого російського пропагандиста і телеведучого Сергія Доренка

- джерело.

Про це пишуть російські ЗМІ, посилаючись на власні джерела в бюро судово-медичної експертизи.

Як відомо, вчора, 9 травня, відомий журналіст Сергій Доренко потрапив у ДТП на своєму мотоциклі в Москві, а через деякий час раптово помер.

Так, з’явилася інформація про те, що фахівці провели розтин тіла Сергія Доренка, і змогли назвати точну причину смерті пропагандиста.

Відзначається, що Сергій Доренко помер від гемотампонади-порушення функцій серця.

В ході розтину, яке було проведено в морзі при Троєкуровському кладовищі, у пропагандиста Доренко виявили скупчення рідини, що перешкоджає функціонуванню серця.

РосЗМІ також відзначають, що в смерті журналіста Сергія Доренка відсутні кримінальні складові.

Як ми раніше повідомляли, вчора, 9 травня, відомий російський пропагандист і телеведучий Сергій Доренко трагічно помер. Він їхав на своєму мотоциклі, раптово відчув себе погано і не зміг впоратися з транспортним засобом, після чого виїхав на зустрічну смугу і долетів до відбійників.

Лікарі вже повідомили, що 59-річний Доренко помер з природних причин та його раптова смерть з аварією ніяк не пов’язана. Російські ЗМІ пишуть, що причиною смерті журналіста могли стати проблеми з серцем

Медики близько години намагалися врятувати потерпілого, проте виявилися безсилі. Доренко помер не приходячи до тями. Відразу після госпіталізації у нього була діагностована клінічна смерть.


Читайте також:


Залишити коментар: