Лікар розповів, як вилікувати COVID-19 за 1-2 дні



Загалом для нього достатньо трьох препаратів

У своєму інтерв’ю  GreenPost  скандальний вінницький лікар, популярний серед карантиноскептиків та ковід-дисидентів нейрохірург-онколог Рамін Іманов нагадав, що коронавірус відомий із 1965 року, проте це відкриття не вимагало вжиття якихось додаткових заходів – адже «за радянських часів з однієї склянки в апараті з газованою водою пив один мільйон осіб – і що?»

- джерело.
«Слухайте, мені не можуть показати хоча б одну людину, яка померла від коронавірусу без супутніх захворювань!»
– говорить Рамін Іманов.

В одному відеозверненні лікар попросив у Віктора Ляшка та інших високопосадовців дати йому можливість на громадських засадах і без засобів захисту працювати в реанімації, де лежать люди з COVID-19.

Рамін Іманов вважає, що шкоду коронавірусу свідомо перебільшують.

«Один мій гарний друг-депутат з одного українського міста сказав: “Раміне, ти правильно все говориш – ми все списуємо на коронавірус”», – розповідає лікар. Він нагадує, що у свинячого грипу була летальність 17%, і у пташиного – 52,8%, але «такого ажіотажу не було».

«Якби коронавірус був таким страшним, як нам його малюють у ЗМІ, то давним-давно половина людства вже померла б. Я особисто написав ВООЗ: чому не даєте лікарям розтинати трупи? Якщо від коронавірусу помер – усе, запакували в пакет і закопали… Мій друг-патологоанатом із Німеччини почав робити розтини цих трупів і сказав: “Там нічого немає – звичайний тромбоз”», – розповідає Рамін Іманов.

Лікар пропонує дуже просту схему «стовідсоткового лікування від коронавірусу»: кроворозріджувальні препарати, Інтерферон-альфа і вітамін С (1 мл на 1 кг ваги). Рамін Іманов упевнений: якщо вчасно почати, ШВЛ узагалі не потрібен, і лікування займе 1-2 дні.

«Але мільярдери дуже гарно заробили на масковому режимі, на антисептиках (хоча на людських зап’ястках  є імуномодулюючі точки, які допомагають убивати віруси)», – говорить Рамін Іманов.


Читайте також:


Залишити коментар: