Леопард відкусив голову 9-місячному немовляті



Тварину впіймали і відправили на спостереження
Леопард відкусив голову дев’ятимісячному малюку, схопивши його з ліжка, коли той спав поруч зі своєю матір’ю в Індії.

- джерело.

Тварина напала на дитину у будинку у містечку Зарі у центрі Індії. Це сталося близько четвертої ранку.

Восьмирічний леопард стиснув щелепами немовля і відтягнув його, коли мама спала. Його знівечене тіло знайшли пізніше того ж дня.

Рейнджери з Державного лісового департаменту штату Гуджарат схопили велику кішку наступного дня, використовуючи клітки з приманкою. Тварину доправили до рятувального центру, де за нею спостерігають. Батько загиблої дитини отримав від уряду компенсацію за її смерть. Це не перший випадок, коли леопард обезголовлює маленьку дитину. Подібне сталося у Кашмірі у грудні минулого року. Тоді загинула трирічна дитина. Офіційні оцінки показують, що в Індії налічується від 12 000 до 14 000 леопардів. Даних про кількість людей, які гинуть від цих тварин, немає, але експерти кажуть, що щорічно гинуть сотні.

Батько загиблої дитини отримав від уряду компенсацію за її смерть.

Це не перший випадок, коли леопард обезголовлює маленьку дитину. Подібне сталося у Кашмірі у грудні минулого року. Тоді загинула трирічна дитина. Офіційні оцінки показують, що в Індії налічується від 12 000 до 14 000 леопардів. Даних про кількість людей, які гинуть від цих тварин, немає, але експерти кажуть, що щорічно гинуть сотні.


Читайте також:


Залишити коментар: