Кинули помирати у підвалі: в Одесі двоє неадекватних жорстоко розправились над жінкою



Двоє чоловіків пограбували і згвалтували одеситку, а потім кинули її помирати в підвалі Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

- джерело.

Як стало відомо, поліція встановила і затримала підозрюваних у вбивстві 43-річної одеситки, труп якої в жовтні знайшли в підвалі на вулиці Суднобудівною.

“З’ясувалося, що чоловіки помітили жінку в одному з дворів Київського району міста. Вони її пограбували, затягли в підвал і, зв’язавши руки, згвалтували. Після вони кинули зв’язану жертву в підвалі, де вона і померла. Тільки через тиждень тіло жінки знайшли випадкові перехожі“, – розповіли в поліції.

Під час досудового слідства слідчі, оперативники Київського відділу поліції та Одеської місцевої прокуратури № 1 допитували можливих свідків у справі, встановлювали зв’язки померлої, провели низку експертиз та інших слідчих дій. Наполеглива праця принесла результат. Правоохоронці встановили і затримали двох чоловіків, на совісті яких смерть жінки.

На теперішній час досудове слідство за ст.ст. 185 ч.2 (крадіжка), 152 ч. 4 (зґвалтування) Кримінального кодексу України завершено. Обвинувальний акт направлено до суду. Підозрюваним, які знаходяться зараз під арештом, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.


Читайте також:


Залишити коментар: