Колишня дружина Дзідзьо позувала топлес на терасі свого будинку



Співачка Slavia (Ярослава Притула-Хома) і колишня дружина музиканта Дзідзьо (Михайло Хома), з яким вона зараз розлучатися, поділилася з шанувальниками пікантним кадром. Знаменитість оголила груди на терасі свого будинку.

Пише - джерело.

Відповідне фото співачка опублікувала на сторінці в Instagram (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця). На фото Slavia показала, як засмагає топлес в жовтих міні-трусиках і з тюрбаном на голові. Знаменитість лежала на білому рушник і прикрила оголені груди руками.

“Літо – це коли хочеться ніжитися на сонечку. Люблю місця, де зливаєтшся з природою тілом і душею… де немає сторонніх поглядів, де не треба фарбуватися, думати у що одягнутися, де потрібно рівно тримати спинку, робити сексуальну ходу і демонструвати бренди і інтелект… Коли лежу на сонечку, я не читаю книгу, не говорю по телефону… я спостерігаю за природою, вслухаючись в її ультразвуки, і відчуваю себе в моменті… а ще, я пишу вірші до своїх майбутніх пісень”,
– поділилася з шанувальниками артистка.

Коротко про знаменитість:

Slavia (Ярослава Притула-Хома) – українська співачка і педагог по вокалу. 2013 року після тривалих стосунків вийшла заміж за українського співака, артиста і продюсера Дзідзьо (Михайло Хома).

2021 року Дзідзьо заявив, що він розлучається з дружиною після 20 років стосунків. Slavia вважає, що розставання з Дзідзьо посприяла її кар’єра і публічність, а ревнощі стали відправною точкою.


Читайте також:


Залишити коментар: